wij matchen bedrijven & kandidaten
Oplossingsgericht met een menselijke aanpak
Wist u dat veel bedrijven moeite hebben met het vinden van de juiste mensen? En dat het voor kandidaten niet gemakkelijk is om een bedrijf en rol te vinden die aan hun verwachtingen voldoet en zelfs overtreft? Bij M18 zijn wij al meer dan 20 jaar succesvol in het matchen van bedrijven en kandidaten. Dit is wat we het liefste doen!
Over ons

Onze diensten

Executive Search

U zoekt een partner om uw bedrijf te begeleiden in de uitbouw, ontwikkeling of verandering van een competent en performant management team? Met onze vele jaren ervaring in executive search hebben wij een groot netwerk en brengen wij u in contact met de juiste leidinggevende kandidaten.

Wilt u hier meer over weten?
Neem dan contact met ons op

Talent Recruitment

Door onze brede sectorkennis vormen wij snel begrip van uw situatie. Dit in combinatie met onze proactieve rekruteringsaanpak en groot netwerk laat onze consultants als geen ander toe te ‘spotten’ waar de talenten in de markt zitten, en deze te enthousiasmeren voor de vacature bij uw bedrijf.

Wilt u hier meer over weten?
Neem dan contact met ons op

Interim Management

Flexibele inzet van resources is belangrijker dan ooit. Met Interim Management bieden wij een antwoord op uw tijdelijke noden. Door onze jarenlange ervaring in de people business en ons uitgebreid netwerk zijn wij ervan overtuigd uw bedrijf een toegevoegde waarde te kunnen bieden, door u te introduceren aan een van onze bekwame interim managers of freelance experts.

Wilt u hier meer over weten?
Neem dan contact met ons op

Recente Blogs

THE BENEFITS OF TECHNOLOGY IN HR

LEES HIER

RECRUITERS ARE STORYTELLERS 

LEES HIER

IMPROVE YOUR BUSINESS LIKE A STORYTELLER

LEES HIER

Blijf op de hoogte van onze nieuwe vacatures en blogs

Register

STILL is hiring!